Velkommen til Online Bootcamp!

Du har nu taget det første skridt og er allerede godt på vej til et sundere, slankere liv med mere overskud.
Jeg glæder mig til at guide, støtte og motivere dig igennem de næste 60 dage og jeg vil give dig masser af inspiration for at du opnår de målsætninger, du har sat dig med denne Online Bootcamp.

Her finder du alt materiale du har brug for, for at lykkes med dit mål.

Husk at stole på processen, gør dit bedste og stå fast! Fordi det virker. Tro på, at du kan.
Så vil du opnår det bedste resultat. Husk, DU er meget stærkere end du tror! 

___________________________________________________________________________________________________

E-BOG, OPSKRIFTER & KOSTPLANER 

Start med at download e-bogen og dine print-selv dokumenter. I dem finder du oversigtsplaner, kostprincipper, opskrifter, indkøbslister, PREP lister og 3 forskellige kostplaner du kan vælge mellem.

TRÆNINGEN

Inden du starter din online bootcamp, husk at lave din styrketest. 
Træningen er opdelt i 4 blokke med uge 1-2, uge 3-4, uge 5-6, uge 7-8. I hver blok finder du både begynder- og øvetprogrammer, ugens challenge og en peptalk til hver uge. Din træningsplan og oversigt finder du i e-bogen. 

LIVE STREAM

Du har du også adgang til mine livestream træninger, find dem her! Du kan stille spørgsmål direkte til mig, som jeg bevare i LIVE STREAM udsendelserne efter træningen. Husk hvis du ikke kan være med i Live Stream udsendelsen direkte, kan du se dem efterfølgende.

CHAT

Du kan skrive med andre deltagere i Bootcamp chatten og dele dine erfaringer, dine opture og nedture. Dette chatforum er dit frirum og din hjælpende hånd. Det er helt sikkert flere som tænker det samme som dig og ved at tale om det kan vi hjælpe hinanden.

Lad os komme i gang!

Download E-bog

Download måleskemaer

Download 3 kostplaner, prep- og indkøbslister