Om BODY by FRIDADette univers er udviklet til dig som ønsker at kunne træne på egen hånd, men med professionel hjælp. Nu kan du træne, hvor du vil og hvornår du vil, uden at gå på kompromis med kvaliteten i din træning. Der er masser af forskellige træningsvideoer, i flere niveauer, så du får stor variation i din træning. Hver måned kommer der 1-2 nye videoer, så du hele tiden bliver udfordret i din træning og får ny inspiration.

Træningsvideoerne er lavet uden musik, da alle har meget individuel musiksmag, så spil gerne din egen musik til træningen derhjemme. 

Derudover tilbyder vi i dette online univers inspiration til sundere kost i FOOD by FRIDA. I mit køkken får du sund lækker mad uden raffineret sukker, gluten, komælk og vi passer på med for meget stivelse.

Lad mig også udfordre dig til at spise mindre kød, spise flere grøntsager og stadig kunne lave mad både hurtigt og simpelt. Det faktisk nemmere hvad du tror. Der er opskrifter og "how to do" videoer så du kommer godt i gang.

Med Online Bootcamp får du mine bedste skræddersyede trænings- og kost-programmer for kropsforvandlinger og vægttab. Der er et 8 ugers forløb med all hjælp du kan tanke dig, men du starter det dato du selv ønsker. Du får en flot e-bog med specifikke kostplaner og opskrifter som sikrer dig et vægttab. 

Du får mig også helt tæt på, i en Livestreaming 2-3 gange hver måned, i den lukkede bootcamp gruppe så du hele tiden kan få hjælp, få svar på dine spørgsmål og blive inspirere og motiveret. Du kan også kommunikere med de andre deltagere på holdet i den lukkede chat. 

Hver måned kan du også træne med mig i min LIVESTREAM og træne i ”real time” med mig og følge min egen træning. Disse udsendelser vil blive annonceret med dato og tid og kan også ses efterfølgende, som tidligere LIVE udsendelser. 

Jeg ønsker dig rigtig god træning!

Kærlig hilsen,
Frida