BODY by FRIDA | Online Bootcamp - Velkommen!

Velkommen til Online Bootcamp!

(Køb af online bootcamp kan ikke laves direkte fra APP, kun fra browser!)


Du har nu taget det første skridt og er allerede godt på vej til et sundere, slankere liv med mere overskud. 

Jeg guider, motiverer og støtter dig igennem de næste 60 dage og vil give dig masser af inspiration for at du opnår det mål du har sat dig med denne online bootcamp.

De næste 60 dage skal du betragte som startskuddet på din nye sunde livsstil. Dette er ikke kun en kur men en ændring af din livsstil. 

Jeg vil lære dig, hvordan du skal spise, træne og tænke for at finde rytmen i din nye livsstil. Du kommer til at forstå, hvordan du kombinerer måltider og kalorier, uden at det bliver kompliceret. Du kommer til at lære din krop at kende på en ny måde. Du vil lære at lytte efter dine behov og dine følelser og lære, hvordan du kan håndtere hverdagssituationerne, også når det hele brænder på.

Husk at stole på processen, gør dit bedste og stå fast! Fordi det virker. Tro på, at du kan. Så vil du opnå det bedste resultat.

Jeg har gjort det simpelt for dig, for det skal være nemt at være sund, så du blot skal følge mine videoer uge efter uge. Jeg vil vejlede og motivere dig hele vejen, og selv om det bliver hårdt, så lover jeg dig, at det også bliver sjovt og tilfredsstillende. Din mad vil smage skønt, og det er meget nemmere, end du måske tror, at lave velsmagende og slankende mad. Jeg har lavet flere forskellige madplaner til hver dag og hver uge under hele forløbet, og du har opskrifter til det hele. Men husk at du kan skifte ud efter hvad du kan lide og få tilpasset kostplanen efter dine behov.

Husk, at denne online bootcamp er din værktøjskasse til at opnå forandring, men det er dig, og kun dig, der skal gøre arbejdet!

Velkommen! Nu starter dit nye, sundere, slankere, stærkere liv! 

Læs mere om din start op af online bootcamp i e-bogen...


Kærlig hilsen
Frida

  • Varighed: 7 min.