Q & A - få svar på dine spørgsmål

Q & A  
 
Hvordan kommer jeg i gang? 
 
Når du opretter dig som abonnent får du altid de første 14 dage gratis, herefter koster det kun kr. 149,- pr. mdr. – ingen binding. Hvis du vælger års-abonnement så sparer du en hele del:) Se priserne her.
 
Jeg har fået en rabatkode, hvordan bruger jeg den? 
 
Når du har indtastet dine kortoplysninger, skal du klikke på teksten ”have a cupon”, her taster du din kode og klikker indløs. Når din kode er aktiveret på f.eks 1 måned gratis, så får du stadig en faktura tilsendt til din mail efter de første gratis 14 dage, MEN den kommer at stå på 0 kr. 
 
Hvilke programmer er bedst at starten med som begynder? 
 
Vi vil anbefale dig at gå i gang med følgende programmer.  
Kom i gang fra sofaen
Få styr på dine mavemuskler, Pulsing Barre begynder, Yoga flow, Stærk og smidig ryg
 
Hvor længe varer programmerne? 
 
Varigheden på programmerne er alt fra 7 minutter helt op til 50 minutter. Dette giver dig mulighed for at vælge lige det program der passer bedst i forhold til din tid.  
 
Jeg har købt bogen ”BODY by FRIDA – 60 dages bootcamp” kan jeg finde de træningsprogrammer i universet også? 
 
JA, alle 4 programmer fra bogen finder du i kategorien med samme navn som bogen. 
 
Jeg har delte mavemuskler, hvad skal jeg være opmærksom på? 
 
Når man har delte mavemuskler, er det rigtig vigtigt at man får trænet dem rigtigt op igen. Vi anbefaler dig at starte med træningsvideoen der hedder ”Få styr på dine mavemuskler – basis” Her vil Frida guide og fortælle dig om de 3 grundprincipper.  
Når du har styr på den grundlæggende kan du gå i gang med træningen med videoen ”Få styr på dine mavemuskler – begynder” 
 

Hvad betyder LIVESTREAM
Som abonnent får du en unik mulighed for at træne LIVE med Frida. Efter træningen vil der være tid og mulighed for at stille spørgsmål direkte til Frida, som du kan skrive igennem hele udsendelsen.
Se dato for næste udsendelse her!

Hvad er FOOD by FRIDA
Her kommer du med ind i Fridas køkken og få hendes lækre opskrifter. Du får hjælp og vejledning til hvordan du laver sund og velsmagende mad. Få tips og ideer til både den travle familie og eller karrier kvinden som er på farten. Prep, desserter eller madpakker –du får instruktionsvideoer til det hele!

Hvad er Online Bootcamp? 
Start hvornår du ønsker! Men du får stadig vejledning af Frida hver uge i en LIVESTREAM. Forløbet er skræddersyet så du opnår både et vægttab, får en stærkere, slankere krop og får mere energi og velvære i din krop. 

Du får en specifik træningsplan for de 8 uger med eksklusive videoer som både forskellige for begynder og for øvet. Du får helt unikke nye videoer hver uge, som du kun får tilgang til i denne bootcamp.  
 
Du får også en specifik kostplan i en flor e-bog til hver uge under forløbet med en hel plan for alt du skal spise og hvornår, så du opnår makimal sundhed og ikke behøver planlægge det selv.  

Frida holder også en LIVE session i den lukkede bootcamp gruppen, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål live eller på forhånd sende dine spørgsmål til os. Du har også en lukket chat hvor du kan skrive med de andre bootcampere som er igang samtidligt med dig. Du har adgang til hele forløbet i 3 måneder fra det dato du køber din online bootcamp.