BODY by FRIDA |

Bogen - "Træn Spis Lev" - stræk ud

Varighed: 5 min

Dette program er stræk ud fra bogen TRÆN SPIS LEV som jeg har skrevet sammen med Maria Lucia. Bogen indeholder 5 træningsprogrammer og inspiration til en sund slankende kost. Maria lucia tabt sig 10 kg med disse træningsprogrammer og kostplan fra bogen. 

I samme serie finder du del 1del 2del 3 af Pulsing Barre træningen.

Pulsing Barre er en intensiv træningsmetode, som kombinerer pilates, styrke- træning og ballet. Pulsing Barre udfordrer dig maksimalt gennem udholdenheds- træning, samtidig med at du styrker dine muskler og forbrænder fedt. Træningen fokuserer på balder, lår og mave og træner dine muskler til det yderste med intensiv syretræning i graciøse øvelsesserier med konstant pulserende bevægelser.

Barren fra balletten bruges som hjælp til at gennemføre de mere krævende stående øvelser, men når du træner derhjemme, bruger du naturligvis bare en stoleryg, en bordkant, en vindueskarm eller andet, du finder passende. Når du bruger en barre som støtte, hjælper det dig med både balance og holdning, og det gør at du bedre kan fokusere på at få fat i de rigtige muskelgrupper, når du udfører en øvelse. Resultatet bliver en stærk krop med tonede og flotte muskler.

På baggrund af sin erfaring som professionel balletdanser har Frida udviklet Pulsing Barre-træningen. 

Udstyr du har brug for: 

  • en yogamåtte